Miłej zabawy!
Och, biedna Bunty. Przynajmniej nie zniknęła na zbyt długo, pozostawiając cię w zmartwieniu.Bunty dochodzi do siebie po wczorajszym traumatycznym dniu. Mój OH wiercił dużo w naszym pokoju gościnnym, więc Bunty pomyślała 'Wypadam stąd' i zniknęła na kilka godzin w ogrodzie i dalej, dopóki nie pomyślała, że powrót jest bezpieczny.
View attachment 468724
'
Toppy nie wie, że jutro ma wizytę u weterynarza na kolejne badanie, ponieważ nie posunęliśmy się naprzód w kwestii jego wysokich wyników wątrobowych. Dowie się rano, kiedy nie dostanie śniadania
View attachment 468728
Zabieram go o 8.15, więc mam nadzieję, że będzie jednym z pierwszych, chociaż zwykle czekają kilka godzin, żeby się upewnić, że wszystko jest w porządku.Och, biedna Bunty. Przynajmniej nie zniknęła na zbyt długo, przez co się martwiłeś.
Mam nadzieję, że jutro wszystko dobrze pójdzie z Toppy'm i że ma poranną wizytę, żeby nie musiał czekać cały dzień z burczącym brzuchem.
Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło z Toppy :> Czy wszystko z nim w porządku, poza jego niepokojącymi wynikami?Zabieram go o 8.15, więc mam nadzieję, że będzie jednym z pierwszych, chociaż zwykle czekają kilka godzin, żeby upewnić się, że wszystko z nim w porządku.
Mam nadzieję, że wtedy około południa :Cat.Zabieram go o 8.15, więc mam nadzieję, że będzie jednym z pierwszych, chociaż zwykle czekają kilka godzin, żeby upewnić się, że wszystko z nim w porządku.
Tak, tak naprawdę nie wiedziałbyś, że coś jest z nim nie tak, nawet mój weterynarz to powiedział, chociaż trochę schudł, co tak naprawdę nie jest złe, ponieważ zawsze był pulchny. Jest bystry i zabawny przez większość czasu i dobrze je, nigdy nie choruje, poza okazjonalną kulką włosów, i nie ma problemów z toaletą. To naprawdę dziwne. Nasz weterynarz powiedziała, że widziała bardzo chore koty, które miały znacznie gorsze wyniki niż Toppy, więc ona i laboratorium, które przeprowadziło badania krwi, nie wiedzą, co mu dolega. Kolejną dziwną rzeczą jest to, że wiele jego innych wyników jest w porządku, co jej zdaniem nie miałoby miejsca, gdyby był chory. To trwa już co najmniej sześć miesięcy i poza tym, że wyniki te się nie poprawiają, w żaden sposób się nie pogorszył. Zamierzam zapytać, czy zrobili mu test na nadczynność tarczycy, ponieważ czytałam, że może to powodować nietypowe wyniki wątrobowe.Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło z Toppy :> Czy wszystko u niego w porządku, poza niepokojącymi wynikami?
Myślę, że ta mysz trochę ją podekscytowałaDzisiaj Luna goniła swoją nową myszkę Purr-Suit tak długo, że w końcu zaczęła dyszeć. Nigdy wcześniej nie widziałem, żeby dyszała!
View attachment 468743
View attachment 468741
W trakcie dyszenia!
View attachment 468742
O mój BOŻE, dwie urocze małe słodziaki :Kiss:Kiss
Mam nadzieję, że wkrótce uda ci się dotrzeć do sedna sprawy!Tak, tak naprawdę nie wiedziałbyś, że coś jest z nim nie tak, nawet mój weterynarz to powiedział, chociaż trochę schudł, co w sumie nie jest złe, bo zawsze był pulchny. Jest bystry i zabawny przez większość czasu i dobrze je, nigdy nie choruje, poza sporadycznymi kulkami włosowymi i nie ma problemów z toaletą. To naprawdę dziwne. Nasz weterynarz powiedziała, że widziała bardzo chore koty, które miały znacznie gorsze wyniki niż Toppy, więc ona i laboratorium, które wykonało badania krwi, nie wiedzą, co mu dolega. Kolejną dziwną rzeczą jest to, że wiele jego innych wyników jest w porządku, co jej zdaniem nie miałoby miejsca, gdyby był chory. To trwa już co najmniej sześć miesięcy i poza tym, że wyniki te się nie poprawiają, w żaden sposób się nie pogorszył.
Zamierzam zapytać, czy zbadali go na nadczynność tarczycy, ponieważ czytałam, że może to powodować nietypowe wyniki wątrobowe.
Lottie - Mamo, czy naprawdę myślisz, że 'ja' muszę uważać?JA !! LOTTIE !! Światowej sławy kotka.Mamo, jesteś zabawna :Hilarious:HilariousJa - "Uważaj Lottie" View attachment 468697 Lottie "Czy ty naprawdę powiedziałaś mi, kotu, żebym uważała, serio! " View attachment 468695 Ja "No cóż, yyyy tak powiedziałem"Lottie - View attachment 468696
Kto potrzebuje siłowni, skoro można gonić fałszywą mysz po salonie!Co powiesz na to jako trening, Luna!![]()
Och nie, biedna Bunty.Bunty dochodzi do siebie po wczorajszym traumatycznym dniu. Mój OH wiercił dużo w naszym pokoju gościnnym, więc Bunty pomyślała 'Wychodzę stąd' i zniknęła na kilka godzin w ogrodzie i dalej, dopóki nie pomyślała, że powrót jest bezpieczny.
View attachment 468724
'
Toppy nie wie, że jutro ma wizytę u weterynarza na kolejny skan, ponieważ nie posunęliśmy się naprzód w kwestii jego wysokich wyników wątrobowych. Dowie się rano, kiedy nie dostanie śniadania
View attachment 468728
Lmao, o nie, twoje biedne cebule. Moje będą na mnie krzyczeć, ilekroć gotuję mięso, więc dostaną smakołyk, jeśli będą się dobrze zachowywać, zanim skończę przygotowywać posiłki ahah