UK Pet Forums Forum banner
27,761 - 27,780 of 34,160 Posts
Bunty dochodzi do siebie po wczorajszym traumatycznym dniu. Mój partner wiercił dużo w naszym pokoju gościnnym, więc Bunty pomyślała 'Uciekam stąd' i zniknęła na kilka godzin w ogrodzie i dalej, dopóki nie pomyślała, że ​​powrót jest bezpieczny.

Image

'
Toppy nie wie, że jutro ma wizytę u weterynarza na kolejne badanie, ponieważ nie posunęliśmy się naprzód w kwestii jego wysokich wyników wątrobowych. Dowie się rano, kiedy nie dostanie śniadania :(

Bawią się wszystkim, tylko nie zabawkami dla kotów. Tutaj bawi się miarką.
Image

Oreo UWIELBIA ten worek do siedzenia. Na początku się go bał, ale teraz to jego ulubione miejsce do spania.
Image

A wczoraj poszłam z siostrą do domu sąsiadów, ponieważ zaprosiła nas jej przyjaciółka. Jej wujek kilka tygodni temu dostał kociaka i podobno jest to mieszanka bengalska x bsh. Był taki malutki, ale odważny, kiedy zobaczyłam go po raz pierwszy dzień po jego przybyciu. Powiedziałam im, że jest mało prawdopodobne, żeby był którymkolwiek z nich, ponieważ wygląda jak zwykły pręgowany dachowiec. Potem powiedzieli wujkowi, że został oszukany. Zadawali pytania o to, co wiem o kotach i byłam taka szczęśliwa, że mogłam podzielić się tym, czego nauczyłam się w ciągu ostatnich kilku miesięcy. W każdym razie ich mały kociak jest taki słodki, a wujek zdecydował, że będzie to kot domowy. Powodzenia, bo mały kociak jest taki szybki.

Bunty dochodzi do siebie po wczorajszym traumatycznym dniu. Mój OH wiercił dużo w naszym pokoju gościnnym, więc Bunty pomyślała 'Wypadam stąd' i zniknęła na kilka godzin w ogrodzie i dalej, dopóki nie pomyślała, że powrót jest bezpieczny.

View attachment 468724
'
Toppy nie wie, że jutro ma wizytę u weterynarza na kolejne badanie, ponieważ nie posunęliśmy się naprzód w kwestii jego wysokich wyników wątrobowych. Dowie się rano, kiedy nie dostanie śniadania :(

View attachment 468728
Och, biedna Bunty. Przynajmniej nie zniknęła na zbyt długo, pozostawiając cię w zmartwieniu.
Mam nadzieję, że jutro wszystko dobrze pójdzie z Toppy i że ma poranną wizytę, żeby nie musiał czekać cały dzień z burczącym brzuchem.

• Like
Reactions: Charity
Och, biedna Bunty. Przynajmniej nie zniknęła na zbyt długo, przez co się martwiłeś.
Mam nadzieję, że jutro wszystko dobrze pójdzie z Toppy'm i że ma poranną wizytę, żeby nie musiał czekać cały dzień z burczącym brzuchem.
Zabieram go o 8.15, więc mam nadzieję, że będzie jednym z pierwszych, chociaż zwykle czekają kilka godzin, żeby się upewnić, że wszystko jest w porządku.

Zabieram go o 8.15, więc mam nadzieję, że będzie jednym z pierwszych, chociaż zwykle czekają kilka godzin, żeby upewnić się, że wszystko z nim w porządku.
Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło z Toppy :> Czy wszystko z nim w porządku, poza jego niepokojącymi wynikami?

Zabieram go o 8.15, więc mam nadzieję, że będzie jednym z pierwszych, chociaż zwykle czekają kilka godzin, żeby upewnić się, że wszystko z nim w porządku.
Mam nadzieję, że wtedy około południa :Cat.

Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło z Toppy :> Czy wszystko u niego w porządku, poza niepokojącymi wynikami?
Tak, tak naprawdę nie wiedziałbyś, że coś jest z nim nie tak, nawet mój weterynarz to powiedział, chociaż trochę schudł, co tak naprawdę nie jest złe, ponieważ zawsze był pulchny. Jest bystry i zabawny przez większość czasu i dobrze je, nigdy nie choruje, poza okazjonalną kulką włosów, i nie ma problemów z toaletą. To naprawdę dziwne. Nasz weterynarz powiedziała, że widziała bardzo chore koty, które miały znacznie gorsze wyniki niż Toppy, więc ona i laboratorium, które przeprowadziło badania krwi, nie wiedzą, co mu dolega. Kolejną dziwną rzeczą jest to, że wiele jego innych wyników jest w porządku, co jej zdaniem nie miałoby miejsca, gdyby był chory. To trwa już co najmniej sześć miesięcy i poza tym, że wyniki te się nie poprawiają, w żaden sposób się nie pogorszył. Zamierzam zapytać, czy zrobili mu test na nadczynność tarczycy, ponieważ czytałam, że może to powodować nietypowe wyniki wątrobowe.

Tak, tak naprawdę nie wiedziałbyś, że coś jest z nim nie tak, nawet mój weterynarz to powiedział, chociaż trochę schudł, co w sumie nie jest złe, bo zawsze był pulchny. Jest bystry i zabawny przez większość czasu i dobrze je, nigdy nie choruje, poza sporadycznymi kulkami włosowymi i nie ma problemów z toaletą. To naprawdę dziwne. Nasz weterynarz powiedziała, że widziała bardzo chore koty, które miały znacznie gorsze wyniki niż Toppy, więc ona i laboratorium, które wykonało badania krwi, nie wiedzą, co mu dolega. Kolejną dziwną rzeczą jest to, że wiele jego innych wyników jest w porządku, co jej zdaniem nie miałoby miejsca, gdyby był chory. To trwa już co najmniej sześć miesięcy i poza tym, że wyniki te się nie poprawiają, w żaden sposób się nie pogorszył.
Zamierzam zapytać, czy zbadali go na nadczynność tarczycy, ponieważ czytałam, że może to powodować nietypowe wyniki wątrobowe.
Mam nadzieję, że wkrótce uda ci się dotrzeć do sedna sprawy!

Bunty dochodzi do siebie po wczorajszym traumatycznym dniu. Mój OH wiercił dużo w naszym pokoju gościnnym, więc Bunty pomyślała 'Wychodzę stąd' i zniknęła na kilka godzin w ogrodzie i dalej, dopóki nie pomyślała, że ​​powrót jest bezpieczny.

View attachment 468724
'
Toppy nie wie, że jutro ma wizytę u weterynarza na kolejny skan, ponieważ nie posunęliśmy się naprzód w kwestii jego wysokich wyników wątrobowych. Dowie się rano, kiedy nie dostanie śniadania :(

View attachment 468728
Och nie, biedna Bunty.
To naprawdę denerwujące, gdy wiesz, że są zestresowani i nie możesz im powiedzieć, że ta 'okropna' rzecz wkrótce się skończy/zniknie/nie zrobi im krzywdy.
Mam to z Ebony i Alfie.
Mój ojczym był kilka godzin temu, robiąc mój ogród, kosząc trawę itp.
Kiedy wyszedł, poszłam na górę szukać ich, Ebony była w swoim schronieniu pod łóżkiem.
Alfie był faktycznie w łóżku, pod kołdrą.

Och, mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta u weterynarza przebiegnie sprawnie i dowiesz się, co się dzieje i że cokolwiek to jest, będzie łatwe do wyleczenia.
Ślę uściski dla Bunty i Toppy.
Toppy, proszę, nie denerwuj się jutro, Twój weterynarz Ci nie skrzywdzi i wrócisz do domu, zanim się zorientujesz, a Twoja Mama poda Ci Twoje ulubione danie xx

27,761 - 27,780 of 34,160 Posts