Welcome!

Welcome to PetForums, the UK's most popular and friendly pet owners community. Please 'Sign Up' if you'd like to take part and contribute to our forum.

Sign Up

Posting error

Discussion in 'Forum Help and Suggestions' started by Mrs linger, Feb 12, 2018.


  1. Mrs linger

    Mrs linger PetForums Newbie

    Joined:
    Feb 6, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Why am I getting the following error when trying to reply to a post
     

    Attached Files:

  2. StormyThai

    StormyThai Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Messages:
    7,932
    Likes Received:
    16,174
    If you are posting a web link in your reply it may be flagging the spam filter because you are a new member.
     
  3. Mrs linger

    Mrs linger PetForums Newbie

    Joined:
    Feb 6, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I’m not aware of posting a web link in my reply to the member. They’ve posted a web link to me. Would that be the problem?
     
  4. Mrs linger

    Mrs linger PetForums Newbie

    Joined:
    Feb 6, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I think my reply has been posted now along with a couple of pics. Thanks.
     
  5. StormyThai

    StormyThai Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Messages:
    7,932
    Likes Received:
    16,174
    If you quoted their reply then that could explain why it was being flagged, or it could have been just a glitch.
    I'm glad to see your reply has now been sorted, welcome to the forum :)
     
    Mrs linger and SusieRainbow like this.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice