Welcome to PetForums

Join thousands of other pet owners and pet lovers on the UK's most popular and friendly pet community and discussion forum.

Sign Up

Freesat

Discussion in 'General Chat' started by lifeizsweet, Apr 24, 2011.


  1. lifeizsweet

    lifeizsweet PetForums VIP

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    10,843
    Likes Received:
    96
    Anyone have this? what box do you have? do you recommend it?
     
  2. McKenzie

    McKenzie PetForums VIP

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    19,896
    Likes Received:
    18,443
    Yep I do. I have the cheapest box Argos sells - Bush brand, I think it was about 30 quid. Admittedly there's a lot of rubbish on, but apart from the box outlay it's free and there is some good stuff if you look through all the channels.
     
  3. lifeizsweet

    lifeizsweet PetForums VIP

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    10,843
    Likes Received:
    96
    Looking at the chanels you don't get many more than with freeview do you?
     
  4. McKenzie

    McKenzie PetForums VIP

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    19,896
    Likes Received:
    18,443
    Um I'm not sure - I could only get 4 channels before I got FreeSat.
     
  5. blackdiamond

    blackdiamond PetForums Senior

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    465
    Likes Received:
    3
    I have freesat, it's a Grundig one.

    There is some good channels on it but also some rubbish.

    After the initial outlay of paying for it it's FREE.

    I used to have SKY but when the box broke Sky wanted £137 for another box which was a reconditioned one.
    I told them where to go & this is why i now have FreeSat.
    I don't watch much tv so the channels it does offer is enough for me.

    XxX
     
  6. hazel pritchard

    hazel pritchard PetForums VIP

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    2,973
    Likes Received:
    35
    Can you get kids programmes on it? my g/son has a tv and can only get the 4 basic channels so am looking to get him a box, will it work when the switch over to HD happens?(sorry for all the questions)
     
  7. blackdiamond

    blackdiamond PetForums Senior

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    465
    Likes Received:
    3
  8. hazel pritchard

    hazel pritchard PetForums VIP

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    2,973
    Likes Received:
    35
    Thanks for the link, guess g/son will be getting one then,,, lol lol
     
  9. CanIgoHome

    CanIgoHome PetForums VIP

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    326
    We got freesat upstairs virgin down the box we got is the Sagem DS186 HD Easy box to use about £100 from Argos went on the freesat web site and it was the best box on the site
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice